Stempel laten maken

Stempels laten maken met uw eigen logo is eigenlijk heel eenvoudig. Met onze moderne "stempel ontwerp" tool, is het nog nooit zo makkelijk geweest om uw eigen stempel te maken.

Kies hieronder uw gewenste stempel en begin met het ontwerpen van uw stempel. Stempels maken en online ontwerpen gaat op stempel.nl heel gemakkelijk. Tekst plaatsen kan in diverse lettertypes of formaten. Ook kunt u uw stempel met logo laten maken. Een logo of een bestand uploaden is ook geen probleem. Zorg er echter wel voor dat het altijd een zwart/wit ontwerp is zonder grijsverloop en minimaal 300 dpi. Des te scherper het bestand is dat u upload, des te scherper de afdruk wordt. Hierop ziet u dan exact hoe de afdruk eruit komt te zien, qua scherpte en formaat. Tijdens het ontwerpen van uw stempel ziet u realtime hoe uw stempel eruit komt te zien. Nu kunt u zelf makkelijk uw stempel bestellen.

Waarom bestellen bij Stempel 539?

  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Zeer snelle levertijden
  • Alleen A-merk producten
  • Persoonlijk contact
  • Ecologisch en duurzaam
  • Gratis verzending NL vanaf €50,00 ex.btw
  • Gratis verzending EU vanaf €100,00 ex.btw

Uw eigen stempel ontwerpen

Stempels maken met onze online tool is heel gemakkelijk. U bestelt uw kantoorstempels rechtstreeks bij stempel.nl. Stempels voor kantoorgebruik, winkel, magazijn of voor thuis? Hier vindt u alleen A-merk stempels zoals: Trodat en Colop. Bij stempel.nl kunt u voor vele soorten stempels terecht. Ook kunt u bij ons terecht voor een stempel met logo of tekst. Dit noemen wij bedrijfsstempels. Deze zijn erg goed te gebruiken om uw briefpapier en/of envelop te voorzien van uw naam en logo. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen een stempel met logo te kopen. Zorg er voor dat uw logo van hoge kwaliteit is.

Colop en Trodat stempels laten maken

Bij stempel.nl kunt u allerlei merken stempels laten maken en bestellen. U kunt bij ons de twee topmerken Colop en Trodat bestellen en ontwerpen zoals u dat zelf wilt. Colop onderscheidt zich in een milieuvriendelijke versie speciaal voor de gezondheidszorg of op werkplekken waar veel mensen gebruik maken van dezelfde stempel. Deze hebben Microban werking. In desbetreffende merken stempels, zit een zilver legering die bacteriën dood. Dit voorkomt besmettingen zoals griep of verkoudheid. Komt u er niet uit, dan kunt u ons altijd raadplegen, zodat wij u een passend advies kunnen geven.

Colop Office Line zelfinktende stempels

 

COLOP-Office-S360-Green-Line Actiekorting 50%
37,00 excl. BTW 18,50 excl. BTW

Colop Printer Line zelfinktende stempels

 

Trodat Professional zelfinktende stempels

 

Trodat Printy zelfinktende stempels

 

Colop EOS zelfintktende stempels

 

Handstempels