Best Performing Product 2017 Award

20/12/2017
door Stefan van der Vliet

 

Highlight 2017: het succes van de nieuwe teamcollega trodat Professional™ 4.0

 

We zijn blij dat de trodat Professional 4.0 door de gebruikers goed wordt ontvangen: Dat is te zien aan de positieve feedback van u, beste klanten, de zeer goede verkoopcijfers en de leuke internationale prijzen.

 

In oktober 2017 was er ook weer zo'n prijs: onze nieuwe teamcollega trodat Professional 4.0 heeft bij de prijsuitreiking van de Benelux Office Product Awards in de Amsterdam ArenA de hoofdprijs voor 'Best Performing Product' 2017 gewonnen.

 

Wij hopen dat dit succes ook in 2018 doorloopt. Wij hebben vanuit trodat alvast de volgende stappen gezet en een nieuwe teamcollega uit de Professional 4.0-serie ontwikkeld. Meer daarover in het volgende artikel.

 

 

 
 

Trodat professional 5030 in nieuw super strak jasje

15/11/2017
door Stefan van der Vliet

 

Recent heeft de Trodat professional 5030 datumstempel een facelift gekregen! De stempel is nog mooier en trendy geworden door het gebruik van een robuust ogende RVS behuizing. De stempel is handzaam in gebruik en de radaren om de datum te verdraaien zijn soepel. Bovendien zijn de datumbanden omgeven door een kunststof behuizing zodat u bij het verdraaien van de datum geen inkt meer aan uw vingers krijgt. U heeft zo snel weer de juiste datum voorhanden.

U hoeft deze stempel nooit meer in uw lade te verstoppen, de stempel is mooi genoeg voor op uw bureau!

Tip: bestel de Trodat professional 5030 op tijd, zodat u in 2018 met de juiste datum aan de slag kunt.

Bestel hier uw Trodat professional 5030