Houten handstempels

Houten handstempels personaliseren

Gepersonaliseerde houten handstempels van topkwaliteit goedkoop en snel bestellen bij Stempel 539.

Houten handstempels zijn de stempels zoals wij deze nog kennen van vroeger en zijn momenteel weer erg in trek. Erg degelijk met een retro design. De houten handstempels zijn gemaakt van beukenhout en voorzien van een vernislaag.

U kunt deze bestellen met alle mogelijke teksten of afbeeldingen. U kunt zelf de ontwerpen aanleveren via onze uitgebreide designtool maar u kunt ook onze hulp inschakelen hierbij. In het laatste geval zullen wij een ontwerp voor u maken dat aan al uw wensen voldoet.

Houten handstempels in alle soorten en maten

Houten handstempels bestaan uit geheel duurzaam geproduceerd hout waar een rubberen stempelplaatje op is gemonteerd. Deze zijn in verschillende vormen en afmetingen te bestellen, zodat u altijd de juiste handstempel voor de klus heeft!

Wij bieden de houten handstempels in verschillende vormen en groottes aan:
 • Rechthoekige handstempels
  • 40 mm
  • 60 mm
  • 80 mm
  • 100 mm
 • Ronde handstempels
  • 20 t/m 100 mm
Houten handstempels zijn te gebruiken op papier, karton maar ook op bijvoorbeeld textiel.

Houten handstempels worden veel gebruikt in horeca en op festivals. Dankzij een stempel op de handen van de bezoekers is er bijvoorbeeld makkelijk onderscheid te maken tussen minder- en meerderjarigen of bezoekers die al betaald hebben. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld het welbekende ‘NIX 18’ logo.

Uiteraard bieden wij voor alle soorten stempels de juiste soorten inkt en accessoires. Vergeet ook niet onze acties te bekijken!

Twijfelt u welke stempel u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag om het juiste type stempel te vinden die perfect aansluit bij uw behoeftes.