Datumstempels en nummerstempels

Datumstempels en verdraaibare bandstempels personaliseren

Datumstempels en verdraaibare nummerstempels voor een betaalbare prijs bij Stempel 539. Wij bieden de Trodat Classic, Trodat Printy en Trodat Professional serie aan.

Moet u ook altijd weer nadenken over welke datum het is? Schrijft u ook altijd per ongeluk de verkeerde datum op? Of wordt u gewoon moe van het telkens maar weer opnieuw opschrijven van de datum? Dat hoeft niet meer met de datumstempels en verdraaibare nummerstempels van Trodat!

Dankzij de datumstempels en verdraaibare nummerstempels hoeft u nooit meer de datum met de hand te schrijven of te twijfelen over de datum. U kunt kiezen voor stempels met een ingebouwd stempelkussen of een apart inktkussen. Als u kiest voor een ingebouwd inktkussen, heeft u het voordeel dat u met één simpele handeling de afdruk zet. Dat betekent sneller stempelen en nooit meer op zoek naar uw inktkussen.

U kunt deze bestellen met alle mogelijke teksten of afbeeldingen. U kunt zelf de ontwerpen aanleveren via onze uitgebreide designtool maar u kunt ook onze hulp inschakelen hierbij. In het laatste geval zullen wij een ontwerp voor u maken dat aan al uw wensen voldoet.

Datumstempels en verdraaibare bandstempels in alle soorten en maten

De verdraaibare band- en datumstempels zijn er in vele soorten en maten. Deze stempels zijn voorzien van een verdraaibare datum- of cijferband. Wij bieden twee soorten productgroepen aan:

  • Trodat classic
  • Trodat zelfinktend (met ingebouwd inktkussen)

Trodat Classic

Bent u een traditionele stempelgebruiker en op zoek naar een goedkope datumstempel mét apart inktkussen? Dan is de Trodat Classic de juiste keuze voor u. Deze rubberen datumstempels zijn perfect te gebruiken op kantoor. Voor een sterkere stempel die intensiever gebruikt kan worden raden wij de datumstempels van de Trodat Professional serie aan.

Trodat zelfinktend

Bent u op zoek naar een stempel die met één simpele handeling de afdruk zet? Dan is de Trodat zelfinktende uitvoering de juiste keuze voor u. Hierin bieden wij de Trodat Printy en de Trodat Professional serie aan. Het ingebouwde inktkussen gaat tot 15.000 afdrukken mee. Is de inkt op of merkt u dat uw stempels minder goed zichtbaar zijn? Dan is het tijd om de inkt bij te vullen. Inkt kunt u ook bij ons aanschaffen!

  • Trodat Printy
    Deze stempels bestaan uit een kunststof frame en zijn uitstekend geschikt voor de normale gebruiker op bijvoorbeeld het kantoor.
  • Trodat Professional
    Deze stempels bestaan uit een metalen frame waardoor deze een stuk sterker zijn en best wel tegen een stootje kunnen. Deze stempels zijn bij uitstek geschikt voor intensiever gebruik in bijvoorbeeld het magazijn.

Uiteraard bieden wij voor alle soorten stempels de juiste soorten inkt en accessoires. Vergeet ook niet onze acties te bekijken!

Twijfelt u welke stempel u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag om het juiste type stempel te vinden die perfect aansluit bij uw behoeftes.