Slagstempels (gehard staal)

Slagstempels (gehard staal)

Een afdruk maken in harde materialen? Inktstempels zijn hier niet het juiste gereedschap voor. De afdruk vervaagt snel of het is zelfs helemaal niet mogelijk om een afdruk te maken op het materiaal. Met slagstempels is dit probleem verleden tijd. Hiermee maakt u een onuitwisbare afdruk in harde materialen.

Slagstempels zijn perfect te gebruiken op materialen als metaal, aluminium, ijzer, messing, rvs of staal. Het is belangrijk dat de slagstempel harder is dan het materiaal waarop u de afdruk wil maken. Als dit niet het geval is dan is er de kans dat de slagstempel stuk wordt geslagen. Deze stempels kunnen een afdruk maken op producten tot 58 rockwell.

U kunt de slagstempel geheel personaliseren met elk mogelijke tekst of afbeelding binnen een stafformaat met een diameter van 16 mm.

Hoe bedient u de slagstempel?

Plaats de stempel met de onderkant, waarop uw logo of tekst staat, op het gewenste materiaal. Met uw andere hand bedient u de hamer en hiermee geeft u een stevige tik op de slagstempel. Met deze simpele handeling maakt u permanente afdrukken op al uw harde materialen.