Reiner numeroteurs

Reiner numeroteurs (automatische nummering)

Bent u op zoek naar een stempel die automatisch doornummert? Dan bent u op zoek naar een numeroteur. Dankzij het ingebouwde mechanisme in een numeroteur, nummert hij automatisch door na iedere stempelafdruk. Numeroteurs zijn erg handig in bijvoorbeeld de medische en zakelijke omgeving om documenten van een uniek nummer te voorzien.

Zelfinktende numeroteur

Numeroteurs zijn zelfinktend. U bespaart hierdoor niet alleen tijd dankzij het automatische doornummeren, maar ook door het niet telkens hoeven te gebruiken van een inktkussen. Numeroteurs zijn dus niet alleen erg handig in gebruik maar ook nog eens tijdbesparend. U kunt tot wel 15.000 afdrukken maken met de zelfinktende numeroteur. Is de inkt op of merkt u dat uw stempels minder goed zichtbaar zijn? Dan is het tijd om de inkt bij te vullen. Inkt kunt u ook bij ons aanschaffen! 

Aantal nummers

Een numeroteur varieert van 6 tot en met 16 raderen, met een schrifthoogte van 3,5 mm tot 6,5 mm. U kunt dus zelf beslissen hoe groot u de nummers wil stempelen en wat het maximum aantal nummers is dat de numeroteur aan kan.

Numeroteur en datumstempel in één

Er bestaan ook numeroteurs mét datum. Deze stempel is ideaal als u niet alleen elk document van een uniek nummer wil voorzien, maar ook de datum hierbij vermeld wil hebben. De datum dient u elke dag zelf aan te passen, de nummerreeks telt automatisch door na elke afdruk.

Uiteraard bieden wij voor alle soorten stempels de juiste soorten inkt en accessoires. Vergeet ook niet onze acties te bekijken!