Zelfinktende stempels

Gepersonaliseerde zelfinktende stempels met ingebouwd inktkussen maken van topkwaliteit? Dat kan bij Stempel 539! Wij bieden deze van het A-merk Trodat aan voor een betaalbare prijs. 

Bent u ook altijd op zoek naar uw inktkussen? Dit is vanaf nu verleden tijd dankzij zelfinktende stempels. Dankzij het ingebouwde inktkussen in de stempel bent u nooit meer uw inktkussen kwijt. Daarnaast gaat het stempelen zelf een stuk sneller omdat u minder handelingen hoeft te verrichten. Het ingebouwde stempelkussen gaat tot wel 15.000 afdrukken mee. Is de inkt op of merkt u dat uw stempels minder goed zichtbaar zijn? Dan is het tijd om de inkt bij te vullen of om een nieuw stempelkussen aan te schaffen. Inkt en stempels voor de zelfinktende stempels kunt u ook bij ons aanschaffen!

Zelfinktende stempels personaliseren
U kunt deze bestellen met alle mogelijke teksten of afbeeldingen. U kunt zelf de ontwerpen aanleveren via onze uitgebreide designtool maar u kunt ook onze hulp inschakelen hierbij. In het laatste geval zullen wij een ontwerp voor u maken dat aan al uw wensen voldoet.

Zelfinktende stempels in alle soorten en maten
Om te bepalen welke soort stempel u nodig heeft moet u nagaan wat voor soort gebruiker u bent. In de zelfinktende serie bieden wij drie soorten productgroepen aan:

  • Trodat Professional (intensief gebruik)
  • Trodat Printy (regelmatig gebruik)

Trodat Professional
Stempelt u meerdere malen per dag? Dan raden wij de zelfinktende stempels van Trodat professional serie aan. Deze serie is speciaal gemaakt voor intensief gebruik en staat voor een groot gebruiksgemak, precieze afdrukken en een lange levensduur. De stempels bestaan uit een metalen frame in plaats van een kunststof frame waardoor deze veel langer meegaan en wel tegen een stootje kunnen. De Trodat professional serie is leverbaar in tal van tekstformaten en met verschillende kleuren inktkussens.

Trodat Printy
Stempelt u enkele keren per week? Dan raden wij de zelfinktende stempels Trodat Printy serie aan. Deze serie is gemaakt voor de normale gebruiker. De stempels bestaan uit een kunststof frame en gaan daardoor minder lang mee dan de professional serie met het metalen frame. Dit merkt u echter wel in de prijs. De Printy serie is erg betaalbaar en uitstekend geschikt voor de normale gebruiker.

Vormen
Zelfinktende stempels van Trodat zijn beschikbaar in rechthoekige, vierkante en ronde vormen én u kunt kiezen voor een ingebouwde verstelbare datum. De kleine ronde en vierkante stempels worden vaak toegepast als spaarkaartstempel of keuringsstempel.

Uiteraard bieden wij voor alle soorten stempels de juiste soorten inkt en accessoires. Vergeet ook niet onze acties te bekijken! 

Twijfelt u welke stempel u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag om het juiste type stempel te vinden die perfect aansluit bij uw behoeftes.